Gölpınar Ortaokulu

Vizyon: Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

Misyon: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK. ÖĞRENCİLERİN BİLGİLİ BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. ÖĞRENCİLERİ 21.YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BİREYLER HALİNE GETİRMEK.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer(Fuel-oil)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://golpinarortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gölpınar Köyü Karaköprü/ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :1256
Öğretim Şekli :Normal öğretim(Tam gün) Okulumuzda ilkokul ve ortaokul öğrencileri aynı binada eğitim görmektedir.

Yerleşim Yeri - Gölpınar Köyü/Mahallesi Karaköprü

Adres - Gölpınar Köyü Karaköprü/ŞANLIURFA

Ulaşım Okulumuz Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 15. km sindeki Kabahaydar kavşağından 3 km içeridedir. Köye dolmuşla belediye araçlarıyla ulaşım yoktur. Öğretmenler okula şahsi araçları veya servis ile gelip gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Karaköprüye 10 , Şehir merkezine 18 km uzaklıkta